Spletne in
mobilne aplikacije

Na najnovejših spletnih tehnologijah razvijemo aplikacijo za potrebe vašega podjetja. Svojo storitev nadgradimo z zamišljenim dizajnom in poglobljenim načrtovanjem uporabniške izkušnje. Pristop in izbrano tehnologijo prilagodimo željenim funkcionalnostim aplikacije in potrebam naročnika, po potrebi se aplikacija razvije kot native za naprave iPhone in Android.

Spletne aplikacije

Načrtovanje in razvoj spletnih aplikacij, grajenih po meri naročnika, na najnovejših spletnih tehnologijah (ASP .NET/MVC (C#), Ext .NET, HTML5, CSS3, Javascript, PHP, Java). Na podlagi podrobne analize vaših potreb, izberemo najprimernejšo tehnologijo in vam zgradimo spletno aplikacijo, ki na ravni interaktivnosti in uporabnosti ne zaostaja za mobilno izvedbo. Svojo storitev nadgradimo z zamišljenim dizajnom in poglobljenim načrtovanjem uporabniške izkušnje.

Mobilne aplikacije

Načrtovanje in razvoj native in cross-platform mobilnih aplikacij za naprave iPhone in Android. Pristop in izbrano tehnologijo prilagodimo željenim funkcionalnostim aplikacije in potrebam naročnika. Poskrbimo, da je aplikacija enostavna in nudi dobro uporabniško izkušnjo, odlično deluje in je učinkovita. Za razvoj aplikacij uporabljamo Xamarin, JAVA, HTML5, ReactNative in AngularJS.

TEHNOLOGIJE

Vas zanima več?

Referenčni projekti