Novice

Delovna mesta v prihodnosti IoT

Internet stvari ali na kratko IoT je ideja o povezanih računalniških napravah v vsakodnevnih objektih – mehanskih in digitalnih napravah ter prenos podatkov iz ene naprave na drugo preko računalniškega omrežja brez človeškega dejavnika. Preberi novico


SinchroniCity open call

V začetku junija je Synchronicity odprl prijavo za javni razpis. Namenjen je majhnim, srednje velikim in velikim podjetjem ter mestom.

Projekt temelji na prepričanju, da bo ustvarjanje poenostavljenega, odprtega in agilnega čezmejnega trgaPreberi novico


IoT teden 2018

IoT teden se je letos odvijal v Bilbao, v Španiji in je gostil več kot 250 različnih govorcev.

IoT teden je mednarodna konferenca, ki povezuje vse iz IoT domen, vključno z raziskovalnimi središči, raziskovalnimi projekti, velikimi industrijami, MSP, razvijalci, organizacijami za razvoj standardov in oblikovalci politik, vključno z Evropsko komisijo.Preberi novico


ETOS Solutions in IoT trg

Kompleksne pametne zgradbe imajo priložnost postati katalizatorji za množico podatkov, ki izvirajo iz pametnih naprav, povezanih z infrastrukturo za zbiranje.

ETOS Smart Buildings Platforma bazira na naših lastnih rešitvah za vodenje uporabnikov, vzdrževanje stavb,Preberi novico


Prihodnost je zdaj

Mesta poganjajo naše svetovno gospodarstvo – 80 odstotkov svetovnega BDP se ustvari v mestih, približno 70 odstotkov svetovnega prebivalstva pa bo do leta 2050 živelo v mestih. Da bi lahko hitro napredovali v urbanih okoljih, tehnološke inovacije vzpodbujajo k ustvarjanju bolj zdravo, varnejše in bolj trajnostne sodobne skupnosti. (ZN, 2018)

Preberi novico


ETOS Solutions in evropski projekti

Pred 11 leti je v mestih, prvič v zgodovini, živelo več kot 50% svetovnega prebivalstva. Pospešena urbanizacija poteka v tandemu s podnebnimi spremembami in poplavami inovacij: big data, IoT, API, Smart Buildings in več.

Preberi novico


Prednosti ETOS Solutions

Prednost ETOS Smart Buildings Platforme je popolna modularnost in prilagodljivost za vse tipe IoT naprav, od elektronskih števcev porabe elektrike, vode, termostatov toplote, pa tudi sistemov pridobivanja obnovljivih virov energije.

Preberi novico


InnoEnergy PowerUp tekmovanje

Čestitke našemu COO Matevžu Baškovču, za včerajšnji zanimiv in navdihujoč pitch na InnoEnergy PowerUp tekmovanju na Ljubljanjskem gradu.

Bil je uspešen dan za ekipo ETOS Solutions. Sedaj je čas za nove zanimive projekte, zato se že aktivno pripravljamo na SynchroniCity 2018!


ETOS Solutions je finalist v InnoEnergy PowerUp! tekmovanju

ETOS Solutions je finalist v InnoEnergy PowerUp! 2018 regionalnem tekmovanju.

Preberi novico


ETOS Solutions, IoT, Smart Buildings Platforms, Blockchain in HEMS

ETOS Solutions, kot mlado, kreativno in inovativno podjetje premika meje novega in uvaja inovativnosti, ki bodo izboljšale upravljanje z zgradbami, znižale stroške porabe in omogočile nove možnosti zaslužka za vse, vpletene v naše delo.

Preberi novico


Privacy Preference Center